25 nov 2009

Parlar per parlar!!!

Hi ha una cosa que m'emprenya molt i és que la gent parli per parlar. Dic parlar peró puc posar parlar, comentar, criticar, i tot aixó sense coneixement. Cert és que estem en democràcia i cadascú pot dir el que li sembli, pero a veure, si aquests comentaris van dirigits a mi potser els escolti i li doni importància si venen de gent de la que considero que saben del tema i que em poden servir per millorar, però si aquests comentaris són de gent sense coneixements i que l'únic que sembla és que vulguin fer mal perquè no tenen altra cosa que fer, senyors, si us plau, no perdin el temps!!!
Sempre ho dic, i crec que ho diré, el bàsquet femení comparat amb el bàsquet masculí és molt diferent, tothom coneix el masculí, tothom veu partits de bàsquet (ACB, NBA) pels seus televisors cada setmana, però de bàsquet femení gairebé res. És un mon desconegut per moltíssima gent!!! Com aixó és així alhora de veure un equip femení el volen comparar amb un masculí, i no es poden comparar, bàsquet masculí és un mon, bàsquet femení un altre.
La setmana passada encara vaig al.lucinar més amb aquestes coses, aquesta vegada em van fer un comentari comparant el meu senior femení (un equip nou creat aquest any, amb jugadores joves i en formació) amb un equip de LF2 dient-me: boten massa, juguen lent, he vist a tal equip (no diré el nom que em van dir) i tot ho fan molt més ràpid!!! Per favor, conèixer i saber on ets en cada moment crec que és una de les coses més important i no voler comparar amb equips de molt més nivell o inclús amb equips masculins. Com ja he dit parlar per parlar sense coneixements!!!!!!!!!!!!!

1 comentario:

  1. Ben dit Pere! De fet la persona que va dir això, molt bàsquet no ha vist... EL proper dia li dius que vas veure un partit del Ros Casares o del Olesa i que aquest "equip" que diu ell juguen caminant al costat dels altres... O simplement que aquest superequip no corren massa ja que no van gaire be que diguem...
    El problema, no només del bàsquet, sinó de la majoria d'esports i activitats són aquests pares que es pensen que tenen a "estrelles" quan en veritat el que són és "estrellats"!
    Ens veiem després Crac!!!!

    Marc

    ResponderEliminar