25 jul 2010

Curs de nacional

Estem a San Sebastià, el clima és l'idoni per estar aquí, no fa la calor que podíem tenir per Catalunya, gairebé no veiem el sol i molts dies està plovent, pero ja ens va bé, si a sobre d'aguantar tot el que tenim encara haguessim d'aguantar la calor no se com ho resistiriem.
Aixó és dur, molt dur, és bàsquet, bàsquet i... més bàsquet!!! Aquí només pot haver-hi gent que de veritat els hi agradi perquè sino, estan morts. Tenim la sort de tenir uns tutors que ens ajuden, ens animen i fa que tots aquests dies intentin passar de la millor manera posible. En tinc dos que ni coneixia, Mario Madejón i Carmelo Echevarría, un d'extremadura, l'altra del Pais Basc, però molt content d'estar amb ells. Companys de tota Espanya, gent boja pel bàsquet, sortim de clases i de què parlem? doncs de bàsquet. Ens trobem de tot, i molts frikis, pero que també formen part de l'esport del bàsquet. Tot s'inclou aquí dintre.

Professors increibles, entrenadors acb o de LF, amb molt de bàsquet a les seves esquenes i que ens aporten un munt d'informació perquè puguem millorar els nostres coneixements. Potser molta matèria, molt comprimida en només 2 setmanes, però segur que tots treiem coses de molt aprofitable pels nostres equips. Noms com Alfred Julbe, Joan Albert Cuadrat, Txus Vidorreta, Porfirio Fisac, Gustavo Aranzana, Paco Olmos, Pablo Laso, Mario Pesquera, els que em deixo i els que falten encara per pasar, que encara tenim una setmana per davant!!!!

La montanya és alta, molt alta, el cim molt apetitós per tots, però com ens diuen, no hi ha res millor que disfrutar del camí!!!!

1 comentario:

  1. Las montañas estan para subirlas y tu conseguiras llegar a la cima... no te rindas.. el esfuerzo valdra la pena... y aqui hay mucha gente que te esperara el tiempo necesario... sigue disfruando el camino, es una oportunidad unica en la vida... Animos y muchos besos...Bego

    ResponderEliminar